Office management

Activiteiten zoals het verzorgen en/of opvragen van offertes, onderzoek, CRM, bemiddeling, algemene organisatorische zaken nemen veel tijd in beslag. Je wilt misschien een deel zelf doen en eigenlijk wel een deel uitbesteden. Dat kan! En nog veel meer, zoals bijvoorbeeld het laten inrichten van een moderne online werkplek of deze op orde brengen als je die al hebt maar nog niet gebruikt.

En er zijn veel handige tools die jouw Office taken kunnen vereenvoudigen, de juiste kiezen en inzetten voor jouw onderneming regel ik graag voor jou. Werk je bijvoorbeeld al met Office 365 of overweeg je dat?

Misschien ben je op zoek naar het juiste zakelijke mobiele telefonie abonnement voor je bedrijf.  Of wil je altijd en overal online kunnen werken en wil je een Cloud oplossing die bij jouw situatie past?

Ook voor het verhuizen van je bedrijf of tijdelijke waarneming van jouw collega bijvoorbeeld bij ziekte, zwangerschapsverlof en in de vakantieperiode ben ik met veel plezier je Online Office manager.

@tazzoffice

 

Online Office & Sales manager | Office & Sales | Social Media & Web assistance

Consultancy | Coaching | Training

 

#Office 365 #Dynamics 365 (CRM Online)#Mobiel #Cloud #online werken #WordPress