Sales management

Veel ondernemers zijn zelf volop bezig met het plannen van nieuwe (sales) acties, evenementen en sales/netwerk activiteiten. Ben je al dagen aan het puzzelen hoe je nu de acties voor het komende seizoen in je agenda gaat laten passen? Naast al je lopende zaken is dat een flinke uitdaging qua time management. Onze moderne digitale wereld versnelt ook nog eens alles. Veranderingen, elke dag weer nieuwe invalshoeken.

Herken je ook dat het je soms duizelt?

Mijn vak en passie is verbinden, netwerken, organiseren, uitzoeken, vereenvoudigen en vooral het boeken van een mooi resultaat! Ik help je graag met je sales activiteiten. Mijn brede ervaring als sales professional in combinatie met mijn digitale vaardigheden zet ik enthousiast voor je in.

Ik ga het voor je regelen en neem taken van je over. Meer focus en tijd nu voor jou en jouw onderneming zodat je snel door jouw begeerde successen kunt behalen.

sales management pagina mei 2018 final

 

Online Office manager | Office & Sales | Social Media & Web assistance

Consultancy | Coaching | Training

 

#Office 365 #Dynamics 365 (CRM Online)#Mobiel #Cloud #online werken #WordPress