Social media

De Appstore lijkt wel een gereedschapkist met tools die uitpuilt! Wat doen ze voor me, welke kan ik het beste gebruiken? Keuzes, keuzes, veel te veel. Ik help je graag om de juiste tool voor jouw behoefte te kiezen. En ik leer je natuurlijk hoe je deze eenvoudig kunt gebruiken.

Geregeld je post op verschillende social media kanalen plaatsen vraagt ook wat van je. Slimme timing is belangrijk. Je wilt opvallen op de juiste momenten. Heb je al wel eens aan het inzetten van Hootsuite gedacht? Hootsuite is een socialmedia oplossing voor alle typen bedrijven (ook voor ZZP’ers!) voor het vinden van prospects tot klanten helpen. Het helpt je meer uit social media te halen. Het kan meer dan 35 sociale netwerken en honderen apps koppelen. Je kunt hiermee eenvoudig je content automatisch plannen en rapportages volgen. Ideaal als je precies wilt weten wie je prospects zijn en hoe je je klanten nog beter kunt helpen!

Of je wilt je foto's van je beurs of evenement op een eigentijdse wijze presenteren via bijvoorbeeld Steller maar weet niet hoe? Ik help je hier graag mee, dat maakt je al weer vrij voor andere leuke dingen die je vast veel liever doet!

Het opzetten en verzorgen van al je tools, updates &support neem ik graag van je over.

social media leuk

Online Office & Sales manager | Office & Sales | Social Media & Web assistance

Consultancy | Coaching | Training

#Sidekick #LinkedIn #FaceBook #Instagram #Twitter #Hootsuite #Steller #&Somanymore..