Web Assistance

Je website is je visitekaartje, je eerste contactmoment! Deze is o zo belangrijk up to date te houden. Want de eerste indruk is zo belangrijk. Hier komt de klik of niet.. Met actuele aantrekkelijke content (jouw content), die nieuwe prachtige foto’s en een inspirerende blog verleid je iedereen! En een sprankelende video mag natuurlijk ook niet ontbreken aan je profilering. Key in deze digitale moderne wereld. 

Een van mijn services is regelen dat jouw website nog meer aanspreekt door het gebruiken van persoonlijke foto's.

Stockfoto's zijn prima, én zoals met veel dingen in het leven, graag met mate!

Ik verzorg dit graag voor je en als je wilt hou ik dit op structurele basis voor je bij. Je mag me natuurlijk ook incidenteel inzetten, wat voor jou het beste werkt.

Mijn ervaring met websites bouwen en onderhouden ligt vooral bij WordPress. Andere systemen wil ik ook voor graag je bijhouden, ik ben altijd bereid om daar in te duiken.

web assistance pagina mei 2018 final

 

Online Office & Sales manager | Office & Sales | Social Media & Web assistance

Consultancy | Coaching | Training

 

#WordPress #uptodatecontent #contentsupport #updates #inspiratie #persoonlijke foto's